Laserbehandling

I tillegg til å bruke laser under massasjebehandlingen på ømme muskler, så brukes den også til flere ting. Kan også tilby laserbehandling på hest.

Vi bruker medisinsk laser (også kalt Low level laser therapy), denne avgir lys. Dette lyset er helt ufarlig og brenner ikke. Laserlyset påvirker cellefunksjoner, som lindrer smerte og gir raskere helbredelse av skader og sår.

IMG_8405

Det er vanligvis lettere å få en rask effekt på akutte skader, enn kroniske, eldre skader. Mange hunder opplever behandlingen ganske avslappende, men er også vanlig på de som har kroniske eller gamle skader, at de opplever litt smerte. Dette kan dukke opp iløpet av 24 timer etter behandlingen. Smerten varer sjeldent lenger enn 1 dag. Det blir ofte sagt at en kronisk plage «akuttiseres», og dette er i utgangspunktet positivt fordi det viser at man reagerer på behandlingen.

Alle hunder reagerer ikke likt på laserbehandling, noen reagerer veldig og nesten med en gang. Men så har man andre som trenger flere behandlinger for at man skal se noen effekt, som regel oppnås en positiv reaksjon innen 1-5 behandlinger. Man har også noen tilfeller hvor behandlingen har en veldig veldig svak effekt, eller ingen effekt i det hele tatt. Så laserbehandling er ikke for appsolutt alle hunder.

IMG_0410 2.jpg

Man bør forøvrig være obs på at laser lindrer smerte, så man må passe på at hunden ikke overbelaster evt skade som behandles.

Hva kan behandles med laser:
– Sår (operasjonssår feks)
– Vannhale
– Våteksem
– Artrose
– Ørebetennelse
– Sopp
– Kloavløsning
– Ødem/hevelser
– Ryggprolaps
– ++

Kontraindikasjoner:
– Feber
– Drektighet
– Hvis hunden får kortison
– Kreft
– Over implantater

Pris: 200,-

Om du har noen spørsmål, eller lurer på om hunden din har noe som kan behandles med laser, så ikke nøl med å ta kontakt på pointdal@online.no

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close